Krachtvrouwprijs

Sinds Internationale Vrouwendag 2023 heeft Vrouwen Kunnen Alles een prijs ingesteld voor een vrouw die zich buitengewoon heeft ingezet voor het bevorderen van de positie van de vrouw in Dordrecht.

De Krachtvrouw prijs is in het leven geroepen om vrouwen te eren die zich opmerkelijk hebben ingespannen om verandering teweeg te brengen in hun gemeenschap, en om anderen te inspireren om hetzelfde te doen. We willen graag de focus leggen op degenen die voortdurend streven naar een betere, rechtvaardigere wereld voor vrouwen.

Deze prijs erkent niet alleen professionele prestaties, maar zeker ook de kracht van persoonlijke verhalen en toewijding. De eerste winnares van deze prijs, Mary Ruisch heeft een aanzienlijke bijdrage geleverd aan het versterken van vrouwen in Dordrecht. Ze heeft zich ingezet om barrières te doorbreken, stereotypen te doorbreken en mogelijkheden te creëren voor vrouwen in uiteenlopende domeinen.

Volgend jaar wordt de prijs weer uitgereikt, maar aan wie? Heb jij een vrouw in gedachte? Voldoet ze aan de volgende criteria?

  • Zet zij zich in voor het versterken van de positie van de vrouw in Dordrecht?
  • Is zij woonachtig in Dordrecht?
  • Ze heeft nog niet eerder de prijs ontvangen?

Wellicht komt zij dan in aanmerking voor de Krachtvrouwprijs 2024. Ga naar de pagina Krachtvrouwprijs 2024 en vul je nominatie in..