Dochter van Dordrecht Sura als middelpunt in een minisymposium

Op zaterdagmiddag 15 februari wordt vanaf 13.00 uur in de Trinitatiskapel ‘Sporen van Sura’ georganiseerd; De middag begint met een wandeling langs de sporen die nog over Sura te vinden zijn in de stad Dordrecht. Vervolgens wordt tijdens het mini-symposium in de Trinitatiskapel de figuur Sura belicht. Patrick van Deurzen, de componist van de Sura cantate is aanwezig en vertelt over de compositie, een deel van MOV illustreert zijn verhaal door korte passages uit de compositie te laten horen.

De afgelopen periode zijn door MOV samen met ToBe Cultuurcentrum en R-Newt  Sura Kunstworkshop gehouden, waarbij de deelnemende kinderen het verhaal van Sura verbeelden in een groot boograam. Bij het minisymposium worden de resultaten van de workshops getoond en toegelicht. Gezien de beperkte ruimte in de Trinitatiskapel dient u zich voor het minisymposium aan te melden: symposium@oratoriumdordrecht.nl

https://grotekerkdordrecht.com/evenement/mini-symposium-sporen-van-sura-het-begin-van-dordrecht/

Geef een reactie