De kracht van de internationale vrouw.

Op 5 maart vieren we de kracht van de internationale vrouw. Een middag waarin Dordtse vrouwen vertellen over hun vertrek uit hun moederland en de moeilijkheden en kansen die hun nieuwe leven in Nederland met zich mee bracht. Hoe staan ze nu in hun leven en hoe hebben zij de kracht gevonden om door te gaan?

Afgewisseld door muziek van zangeres Patricia Foort, geboren in Dordrecht. Haar solozang vond plaats in de Trinitatiskapel.

Patricia is conservatorium geschoold en afgestudeerd zangeres. De muziekgenre die ze zingt is voornamelijk soul, disco, jazz en gospel, maar ze maakt ook uitstapjes naar andere genres.

Waar wij, vrouwen kunnen alles, ook naar uitkijken is de bekendmaking van de “Dochters van Dordrecht likeur” die speciaal door Distileerderij Rutte is ontwikkeld. De eerste proefsessie om de smaak uit te kiezen was al een groot succes, om 10 uur ’s ochtends was het dolle pret.

Na het officiele gedeelte is er tijd om na te praten met een hapje, maak je zelf hapjes uit je moederland, neem ze gerust mee, laat iedereen kennismaken met jouw herinneringen aan je moederland.

Kaartjes zijn verkrijgbaar bij Stager. Om het festival voor iedereen bereikbaar te maken is er een “ticket +” met dit ticket doneer je een gedeelte aan iemand die er graag naar toe wil maar een kleine portemonee heeft.

https://vrouwenkunnenalles.stager.nl/web/tickets

Geef een reactie