Terugblik op Internationale Vrouwendag in Dordrecht.

De start van Internationale Vrouwendag werd ingeluid in het Stadskantoor en begon met een wandeling langs huizen van belangrijke Dordtse vrouwen.
Na de wandeling was het tijd voor lunch. Elke vrijdag is het mogelijk om te lunchen bij DOOR. Dat hebben we dan ook zeker gedaan! (wel van te voren opgeven bij DOOR)
Na de lunch schoven we aan bij #jebentnietalleen. Een fantastisch initiatief van Erica Events, DOOR, Davinci College en Sudio Blijmakers. Hou het in de gaten want er komen leuke activiteiten aan.
In de middag hebben we een portfolio overhandigd aan wethouder mevr. Rinette Reynvaan. Tien namen van Dordtse Vrouwen, Heldinnen, die op een straatnaambord horen. Ook gaven wij de straatnamencommissie twee namen van vrouwen die bij hen kunnen aansluiten.
Na een verdiende pauze, brachten wij een bezoek aan Dordts Temperament Marjan de Mol van TLEVV! Prachtige kledinglijn in het thema Colors of water.
Na de film Girlhood in The Movies was er tijd voor de Afterparty. Afsluiting van een geweldige Internationale Vrouwendag in Dordrecht.

Geef een reactie