Nieuwjaarsborrel 2024

Wat een knalstart van het nieuwe jaar tijdens onze allereerste nieuwjaarsborrel in het vrouwencafé bij Rebel Rebel! De vibes waren top, de Shirley Temples vloeiden rijkelijk, en we hebben samen geproost op een geweldig nieuw jaar.

Kitty Kruger heeft ons meegenomen in alle te gekke plannen die Vrouwen kunnen Alles in petto heeft voor het komende jaar. Denk aan activiteiten zoals Internationale Vrouwendag, internationale menstruatiedag en Orange the World. Plus, laten we niet vergeten ons favoriete vrouwencafé, dat smeekt om een regelmatige herhaling. Misschien elke maand of kwartaal? En er staan boeiende thema’s op de agenda, zoals Top in Beeld, waar we het standbeeld van schrijfster Top Naeff willen realiseren, en Claim de Nacht Terug, over hoe we veilig kunnen zijn op straat, overdag als in de avond.

Daarna kreeg Mariëtte Pullen het woord. Ze deelde haar inzichten over goede voornemens, en dat verdeelde ze slim in twee categorieën: dingen die we dit jaar absoluut gaan rocken en dingen die we voorgoed achter ons laten. Een betoog om over na te denken!

Na al die inspiratie was het tijd voor een gezellige babbel en nieuwe ontmoetingen.

Voor de nieuwsgierigen onder jullie hebben we hieronder de speech van Mariëtte Pullen geplaatst. Bedankt voor een te gekke avond, laten we samen dit jaar knallen met mooie ontmoetingen en nieuwe avonturen!

Geef een reactie