Uitreiking Krachtvrouw 2024

Op Internationale Vrouwendag, 8 maart, vond traditiegetrouw de film plaats. Dit keer in het nieuwe filmtheater DeWitt in Dordrecht.

In 2023 werd de Krachtvrouwprijs voor het eerst uitgereikt door Vrouwen kunnen Alles aan Mary Ruisch. Dit jaar hebben we nominaties mogelijk gemaakt via onze kraamactie, de nieuwjaarsreceptie en digitaal. Uit deze nominaties heeft Vrouwen kunnen Alles een top 3 geselecteerd, die vanavond in het zonnetje wordt gezet.

Dit waren de genomineerden in willekeurige volgorde:

  • Sieglien Venloo: Haar natuurlijke positiviteit en doorzettingsvermogen maken haar een waardevolle kracht in Dordrecht, vooral in de Bleijenhoek. Ze staat altijd klaar voor anderen, zowel kinderen als volwassenen, en biedt hulp en ondersteuning waar nodig.
  • Elly van Wenum: Met haar onvermoeibare doorzettingsvermogen en haar motto “samen zorgen voor elkaar”, is Elly een inspiratie voor andere vrouwen in Dordrecht. Haar betrokkenheid bij buurtwerk en haar inzet voor kwetsbare groepen maken haar een ware kracht in de gemeenschap.
  • Riet Duykers: Riet’s bijdrage wordt gekenmerkt door haar doorzettingsvermogen en haar inzet voor sociale rechtvaardigheid. Ze strijdt tegen ongelijkheid en armoede en helpt kwetsbare mensen op weg naar een beter leven.

De krachtvrouw van 2024 is geworden:

Elly van Wenum

Geef een reactie